Betegápolás, házi gondozás szolgáltatásunkról röviden

Csomagajánlatokhoz kattintson ide

Szeretteink gondozása, ápolása nem kis feladat és felelősség, de legfőképpen erkölcsi kötelesség. Egy olyan kötelesség ami hatalmas terhet ró a családra, a barátokra. Betegápolás szolgáltatásunk keretében ezt a terhet vesszük át Öntől részben, vagy egészben.

Minden betegápolás, házi gondozás csomagunk esetében vállaljuk idős, beteg, vagy esetleg beteg gyermek gondozását, ápolását, felügyeletét is. A leírásokban igyekeztünk támpontokat adni, hogy melyik betegápolás, házi gondozás csomagot mire érdemes igénybe venni, de természetesen lehetőség van egyedi igények szerinti összeállításra is. Nálunk a szolgáltatás középpontjában valóban Ön áll, és nem csak egy a sok közül…

Minden árunk magában foglalja az ellátandó személy állapotfelmérési díját, a nővérek, ápolók, gondozók díjazását, továbbá az ellátás során elhasznált eszközök díját is.

Szükség esetén Minden csomagajánlat részét képezi felár nélkül minden olyan feladat, amit egy szakképzett nővér, ápoló el tud látni, így különösen;

 1. Szondán át történő tápláláshoz és folyadékfelvételhez kapcsolódó szakápolási tevékenységek végzése és megtanítása.
 2. A tracheális kanül tisztítása, betét cseréje, a tevékenység tanítása.
 3. Állandó katéter cseréjéhez vagy rendszeres katéterezéshez, hólyagöblítéshez kapcsolódó szakápolói feladatok.
 4. Az intravénás folyadék- és elektrolitpótláshoz parenterális gyógyszer beadáshoz kapcsolódó szakápolási feladatok.
 5. Baleseti és egyéb műtétek utáni szakápolási feladatok és az önellátás korlátozottsága esetén a testi higiéné biztosítása, valamint a mozgás segítése.
 6. Műtéti területek (nyitott és zárt sebek) ellátása, sztomaterápia és különböző célt szolgáló drének kezelésének szakápolási feladatai, szakmaspecifikus szájápolási tevékenységek műtét után.
 7. Dekubitálódott területek, fekélyek szakápolási feladatai.
 8. Betegség következményeként átmenetileg vagy véglegesen kiesett vagy csökkent funkciók helyreállításához, fejlesztéséhez vagy pótlásához kapcsolódó szakápolási feladatok:
  • gyógyászati segédeszközök, protézisek használatának tanítása,
  • mozgás és mozgatás eszközei használatának tanítása,
  • hely- és helyzetváltoztatás segítése.
 9. Szükség esetén kiegészítő speciális eljárások alkalmazása:
  • UH inhalálás, légzésterápia,
  • szívó alkalmazása,
  • oxigénterápia.
 10. Tartós fájdalomcsillapítás szakápolási feladatai.
 11. Haldokló beteg otthonában történő szakápolása az ellátandó feladatok megnevezésével.
 12. A szakápolás és a szakirányú terápiás szolgáltatás során biztosítjuk:
  • a beteg pszichés vezetését, étkezési tanácsadást és mindazon tevékenységek megtanítását, amelyet maga a beteg és/vagy családja megtehet a beteg egészsége megtartásáért, helyreállításáért vagy állapota romlásának megakadályozásáért,
  • ápolási anamnézis felvételét, az ápolási folyamat dokumentálását és jelentési kötelezettség teljesítését,
  • rendszeres kommunikációt a házi-, illetve kezelőorvossal és más, a beteg ellátásában résztvevőkkel.
 13. Otthoni parenterális táplálás végzése kizárólag krónikus bélelégtelenségben szenvedő betegek esetében, szükség esetén dietetikus bevonásával.

Házi gondozás, betegápolás csomagok

Napi vizit csomag

A hét minden napján, maximum napi 3 órás vizit, melybe beletartozik az idős/ beteg fürdetése, tisztába tétele, bevásárlás és igény esetén egyéb mindennapi teendők ellátása, melyekkel idős/ beteg hozzátartozója segítségére lehetünk. Szolgáltatásunk kiválóan alkalmas arra az esetre is, ha egyedül érzi magát az idős/beteg és „csak” egy jó beszélgetésre vágyik.

Kinek ajánljuk első sorban?
Olyan idős/ beteg embereknek ajánljuk, akik nem képesek önállóan ellátni magukat, mindennapi teendőkben nem szakmai segítségre van szükségük, hanem egy kisebb segítségnyújtásra, hogy teljesebbek legyenek mindennapjaik.

A napi vizit betegápolás, házi gondozás csomag mindennap 6:00-22:00 között vehető igénybe.

Ár: 2 000-4 500,- HUF / alkalom (függ az idős/beteg állapotától, az elvégzendő feladatoktól és azok gyakoriságától)

Kórházi vizit csomag

Kinek ajánljuk első sorban?
Nap mit nap hallani, hogy a kórházak létszámhiánnyal dolgoznak, vagy ha a létszám teljes is, a szakdolgozók túlterheltek, és sajnos minden betegre csak annyi időt tudnak fordítani, amennyi feltétlenül szükséges. A kórházi vizit csomagunk keretében az általunk biztosított nővér csak és kizárólag egy betegre koncentrál, ezzel is biztosítva a tökéletes ellátás. Ugye mennyivel jobb a középpontban lenni, mint egynek lenni a sok közül?

A kórházi vizit csomagba bele tartozik a fürdetés, beszélgetés, bevásárlás, továbbá bármi olyan feladat, amit a kórházi személyzettel egyeztetve az általunk biztosított nővér lát el (pl.: kötéscsere).

A kórházi vizit csomag a kórház látogatási rendjéhez igazodva vehető igénybe.

Ár: 2 800,- HUF / alkalom

Nappali felügyelet csomag

Minden nap, amíg Ön dolgozik, vagy egyéb teendőit intézi idős/ beteg hozzátartozóját napi 4-12 órában felügyeljük, igény szerint, hogy ne kelljen tennivalói közepette szerette épségéért aggódnia. Így Ön is nyugodtan intézheti mindennapi ügyeit, míg mi teljes körű ellátást biztosítunk hozzátartozójának.

Kinek ajánljuk első sorban?
Ezt a csomagunkat azon idős/ beteg embereknek ellátásához ajánljuk, akik nem tudják önállóan intézni mindennapos teendőiket, így nem szívesen hagyná őket egyedül pár órára sem.

A nappali felügyelet betegápolás, házi gondozás csomag mindennap 6:00-22:00 között vehető igénybe.

Ár: 4 000-18 000,- HUF / alkalom (függ az idős/beteg állapotától, az elvégzendő feladatoktól, az időtartamtól és azok gyakoriságától)

Éjszakai felügyelet csomag

Kinek ajánljuk első sorban?
Minden éjszaka 4-12 órás felügyeletet biztosítunk idős/ beteg hozzátartozójának, hogy ne kelljen éjszakára egyedül, felügyelet nélkül otthon hagynia. Ez a betegápolási forma a nappali szolgáltatás éjszakai változata, így amíg Ön alszik, esetleg éjszakai műszakban dolgozik, nem kell hozzátartozójáért aggódnia.

Az éjszakai felügyelet betegápolás, házi gondozás csomag mindennap 18:00-8:00 között vehető igénybe.

Ár: 6 000-18 000,- HUF / alkalom (függ az idős/beteg állapotától, az elvégzendő feladatoktól, az időtartamtól és azok gyakoriságától)

Non-Stop felügyelet csomag

Kinek ajánljuk első sorban?
Non-Stop felügyelet házi gondozás csomagunkat olyan idős/beteg ápolásához ajánljuk, akik súlyos betegek, folyamatos megfigyelést igényelnek, önállóan nem képesek ellátni magukat, vagy legalábbis erősen korlátozottak ebben.

Ár: 24 000-36 000,- HUF / nap